Uncategorized

Wildfox Couture

August 12, 2011

“She is the Native heart, she is all neon light,
she is a love child; she is a WILDFOX.”

Ha választhatnék, hogy az összes külföldi márka közül melyiket szeretném a legjobban, hogy Magyarországon is legyen, akkor ezt mondanám. Ez egy amerikai márka, Emily Faulstich és Kimberly Gordon a “megálmodójuk”. Először hivatalosan Los Angelesben, 2007-ben alakult. A szép könyvek, a tündérek, az álmok, a szerelem és a barátság ihlette. 2009-ben megnyílt a Wildfox KIDS részleg is.Ma már több mint 30 országban található meg az üzletük beleértve az Egyesült Királyságot, Japánt, Dél-Koreát, Ausztráliát, Oroszországot, Németországot stb. Csak hol nincs? Piciny országunkban. 🙁 Magyarországra a honlapon se lehet rendelni, de akit esetleg mégis érdekelne a honlap az kattintson IDE.
(A nagyobb méretért kattints a képekre!)

Felsők.
Minden kollekcióból a Wildfoxnál mindig a pulcsik a kedvenceim. Olyan aranyosak, melegek és puhák. 🙂 Mondjuk az utolsó kettőt nem tapasztaltam, de ránézésre annak tűnnek. 😀 Viszont az áruk 20.000 HUF körül mozog, ami azért nem olcsó mulatság.

A Wildfoxnál inkább a felsők tettszenek, a rövidnadrágjai, nem igazán szoktak tetszeni, de ennél az első, és az alatta lévő tetszik. 🙂
Az 2011-es őszi kollekció

Hallottatok már korábban erről a márkáról? Mit gondoltok róla? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.