Beauty | Test

Soft & Gentle aluminium-mentes izzadásgátlók

May 31, 2016
Nagyon megörültem, amikor csöngetett a postás kezében ezzel a három Soft & Gentle aluminium-mentes izzadásgátlóval, mert próbálok mindenből minél természetesebbet használni, így hát ezeket is nagy lelkesedéssel teszteltem.
Ha te is a naturálisabb megoldásokat kedveled, akkor kattints tovább a teljes bejegyzésért!

Így az elején annyit azért szeretnék megjegyezni, hogy szerencsére én egyáltalán nem vagyok egy izzadós típus, bár ezeket a termékeket az érettségi írásbelik környékén kezdtem el használni, szóval igazi megmérettetésen mentek át. 🙂
Ezek az izzadásgátlók aluminium származékok nélkül, a mezei zsurló és a zsálya erejét felhasználva természetes módon akadályozzák meg az izzadást és a kellemetlen testszagot. Ezen felül nem tartalmaznak allergizáló anyagokat, parabént és alkoholt. Ez szuperül hangzik, bár hozzá kell fűznöm, hogy ezek sem 100%-osan természetesek, mivel tartalmaznak illatanyagot és butánt (hajtógáz), viszont sokkal barátságosabbak, mint egy átlag dezodor, ráadásul vegán termékről van szó.
Na, de térjünk is rá a lényegre: a hatásukra. Nekem abszolút beváltak, egyáltalán nem éreztem magamon kellemetlen szagokat még a nap végén sem, egész napos frissességet biztosít. A bőröm sem pirosodott ki tőle, pedig én szinte minden dezodorra/izzadásgátlóra allergiás vagyok, de ez szuperül teljesített.

A kedvenc illatom a Care lett, de az Active is egész kellemes, bár azt nem venném újra, a Floral illata pedig szerintem kifejezetten szörnyű, de ez nyilván emberfüggő.

Összességében nagyon örülök, hogy rátaláltam ezekre a termékekre, mert tényleg nem találok negatívumot, a Care-t biztosan újra fogom venni, ha elfogy. Kellemes illatú, vegán, nagyszerűen  teljesít, ráadásul aluminium-, allergizáló anyag-, parabén- és alkoholmentes.
A termékek ára 1.099 Ft (150 ml) és elérhetőek a dm-ben, Rossmann-ban, valamint a TakemeShop webáruházban.
9/10
  1. De jó, nem is tudtam, hogy az Alverde-nek is van, utánanézek majd, köszi. 🙂 Igen, a hajtógáz valóban lényeges, és szuper hír számomra, hogy abban nincs. 🙂
    Izzadni meg valóban kell, az sosem normális, ha egy dezodor megakadályozza azt, elég csak belegondolni abba, hogy egy méregtelenítési folyamatot akadályozunk meg vele..

  2. Dezodorokból én is természetes összetevőjűeket használok, dm Alverde-set, van belőle golyós, fújós is, ami hajtógázt sem tartalmaz, ami szerintem nagyon lényeges. Habár kicsit lassabban szívódik fel, de az ózonrétegért megéri várni pár másodperccel tovább 😀 én nagyon izzadós vagyok, ez egész jól teljesít 🙂 bár napjában 2x kell használnom, mert brutál módon izzadok, szóval inkább kényelmi szempont 😀
    Meg amúgy is, izzadni "kell", az nem baj, csak a szagok…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.