Beauty | Test

Essence My must haves szemhéjpúderek és paletta

May 21, 2017
Az Essence az a márka, amit a legtöbben szeretnek, mert olcsón egész jó minőséget kapunk. Sokan nem tudják, de állatokon sem tesztelnek, így tiszta lelkiismerettel vásárolhatunk tőlük, tudván, hogy a pénzünkkel nem támogatunk állatkínzást. Ezúttal egy tavaszi újdonságot, a My must haves szemhéjpúdereket fogom nektek bemutatni (legalábbis négyet), amit egy üres palettába lehet beilleszteni, így kedvünk szerint magunk válogathatjuk össze a színeket.

Magát a palettát teljesen üresen tudjuk megvásárolni, kétféle létezik; egy kicsi, amibe 4 szemhéjpúder fér, és egy nagy, amibe 8, ezekbe válogathatunk ízlésünknek megfelelően. (20 szemfesték, 5 pirosító, highlighter, fixáló púder, bronzosító és ajakkrémek.) Az Essence csomagolásaiért általában nem vagyok oda, mert inkább az egyszerű, letisztult dolgokat kedvelem, de ez a színes gyöngyös paletta még nekem is nagyon megtetszett.

Az alábbi négy színre esett a választásom:
– Egy Purple clouds nevű halványlilát, amely majdnem teljesen matt, csupán egy kis gyöngyházfénye van.
– Egy csillámos ezüstöt, amely a Tiffunny nevet kapta.
– Egy Have a n’ice day! fantázianevű sápadt kék is a palettába került.
– Egy fehéres basic higlighter nélkül pedig nem lett volna teljes a kép, ezt Snowflake néven keressétek.

Egyszerűen gyönyörűek! Tudom, hogy ezek pont olyan árnyalatok, amikért a többség nincs oda, nem egy népszerű összeállítás, de nekem pont azért tetszenek, mert visszafogottak és bájosak. Nagyon fehér bőröm van, amihez ezek a színek jól passzolnak, bár kék szemhez és világos hajhoz még inkább. (Ez persze csak az én véleményem, mindenkinek más tetszik.) Ahogy majd lentebb is látszik a swatchokon, mindegyik megfelelően pigmentált és csodaszép! Az egész paletta olyan tündéres lett. 🙂 A szemhéjpúderekkel könnyű dolgozni, nem porolnak.

Swatch-ok alap nélkül

Leave a Reply

Your email address will not be published.