Fashion | Outfit

Autumn vibes

September 21, 2017
Már az időjárás is egyértelműen a következő évszakba lépett, ezért ma egy őszi outfittel készültem nektek. Semmi rendkívüli, csak basic darabok, amik sokféleképpen kombinálhatóak és remekül kihasználhatóak. A harangujjú felsők még csak most kezdik majd újra virágkorukat élni, imádom az esésüket, és ahogy a szél játszik velük. Egyszerre elegáns és laza, nem mellesleg nekem a hercegnőket juttatja eszembe kiskoromból. 🙂 Ezt a Romwe darabot, amit a képeken is viselek most extrán leárazva kínálják, így érdemes lecsapni rá, még mielőtt elkapkodják.
Here, in Budapest, the weather turned autumnal already, so today I brought you a fall look. Nothing extraordinary, just basic items that can be combined many ways. The bell sleeve tops just about to start to flourish again, I love their falling and the way the wind plays with them. Elegant and casual at the same time, and just to mention: it reminds me to the princess from my childhood. 🙂 This Romwe blouse that I am wearing in the photos is on an extreme sale now so it is worth to get it before it goes out of stock.


Blouse: Romwe
Jeans: H&M
Boots: Cin Cin Amica
Sunglasses: Szia+
Bag: Bromélia Design

 1. köszönöm a hosszú válaszod 🙂
  Éppen 6-7.hét környéke van, és örülök, ha evésre jut időm 😀
  Basszus nagyon csodállak, hogy suli mellet még ilyen igényes blogra is van időd 🙂 Csak így tovább 🙂

 2. Semmi baj, kérdezz nyugodtan! 🙂

  Valóban drágák a kifejezetten (és nem véletlenül) vegán édességek, de általában azért, mert ráadásként organikusak is szoktak lenni plusz egészségesebbek (nagyon sok közülük gluténmentes, cukormentes, nyers stb.) A dm-es nasikat én is nagyon szeretem, a kakaós superfood szelet a kedvencem. 🙂 Vegán nutellát tőlük csak egyszer vettem, mert csokoládé téren sosem volt önkontrollom, és nem akarom az egészet egyben elpusztítani, mert az se a testemnek, se a pénztárcámnak nem jó.. 😀 A Rossmannban van isteni finom vegán gumicukor 500 forintért.
  A Müllerben van még sok vegán finomság, bár azok is elég drágák, a csokik viszont szerintem nem vészesek, ha azt nézzük, hogy bio. A Veganz márkára gondolok, amit már a nagyobb Sparokban is kapni, a táblás csokijaik tényleg finomak, pedig én anno Milka, Kinder fan voltam, amiknek elég sajátos és intenzív ízük van.
  És akkor vannak a véletlenül vegán nasik is (amik már nem igazán mondhatóak egészségesnek) pl Oreo, sós chips, BBQ Pringles, Belvita mogyorós szelet, csokis vagy mogyorós Manner (nem tudom, nem szeretem, csak hallottam hírét), a legtöbb étcsoki, sárgabarackos-kekszes Boci étcsoki.
  Amúgy egy szuper bejegyzés ötletet adtál, köszi. 🙂 (És a korábbi "Mit vigyek suliba/munkába" ötleted sem felejtettem ám el, lehet még videót is készítek belőle.)
  Jaj, és tök sok helyen kapni (pl Aldiban is) Gullon kekszet is, amiből többféle is vegán plusz glutén-és cukormentesek, nem olyan drágák és nagyon finomak! 🙂

 3. bocsi, hogy nem a poszt témájához kapcsolódik, de mi a véleményed a vegán édességekről, amit boltokban árulnak?
  én egyelőre dm-eseket próbáltam ki főként, ott azért "sűrűbben" látni, mint pl tescoban, sparban – ott elvész a többi minden mellett 😀
  habár nem vagyok vegán, de azért gondolom valamivel egészségesebbek, mint a nem vegán társaik 🙂 de sajnos drágábbak is 🙁
  most a dm-es bounty-utánzat a kedvencem, meg lehet kapni "nutellát" is :3

Leave a Reply

Your email address will not be published.