Fashion | Outfit

The French Kissed Look

February 12, 2018
Ezt a look-ot a párizsi street style fotók ihlették. Fehér, laza esésű blúz, kockás, enyhén oversized kabát, kényelmes magassarkú csizma és apró részletek, amiket kifejezetten előnyben részesítek, mert mindig is úgy gondoltam, hogy egy outfitet a különleges részletek tesznek teljessé és izgalmassá. Ez esetben most a mintás piros zoknit, a gyöngyökkel díszített válltáskát és a csizma alig észrevehető kígyómintáját értem (természetesen műbőr).
This look was inspired by parisien street style photos. Simple white blouse, checked, softly oversized coat, comfortable boots and tiny details that I especially prefer because I always thought that details make every outfit exciting and stunning. This time it is the red patterned socks the clutch decorated with pearls and the soft snake pattern (fake leather, of course).

Blouse: Mango
Jeans: Reserved
Boots: CCC
Coat: Romwe
Clutch: Stradivarius
Socks: Pull & Bear

Ha már a francia divatnál tartunk, akkor hadd említsem meg a két kedvencem: Violette és Garance Doré. Utóbbit már nagyon régóta követem, és a stílusával ugyan legtöbbször nem tudok azonosulni, mégis imádom olvasgatni a blogját (már csak azért is, hogy szinten tartsam a franciám), nézegetni az inspiráló fotókat. Ritkán nézek YouTube videókat, de Violette nagy kedvencem, egyszerűen ő maga a francia elegancia megtestesítője, a kreatív és korlátok nélküli sminkvideói pedig zseniálisak.

Apropos French fashion; let me mention my two favorites: Violette and Garance Doré. I have been following Doré for a long time and I cannot really identify with her style but I enjoy reading her blog (also to msintain my french level) and watching her beautiful photos. I barely watch YouTube videos but Violette is one of my favorite, she is the embodiment of French elegance and I like her creative videos the way she use makeup.

 

 1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything in this way just before. So nice to get somebody by original thoughts on this subject. realy appreciation for beginning this up. this website is one thing that is needed online, someone after some originality. helpful project for bringing new stuff towards the web!

 2. Szia!
  Emlékszem, hogy nálad olvastam először a Szia+ boltról, amitől mellesleg párszáz méterre lakok. De ma végre voltam bent, és rögtön beugrott, hogy nálad már olvastam erről. Nos, hát megvenném az egész boltot, olyan jó cuccok vannak 🙂
  És bocsi, hogy csak így ide dobtam ezt a “random” kommentet 😀

  1. Oooh, igen, nekem elég kiesik a Szia+ helyileg, eddig talán 2x-3x jártam náluk, de mindig találtam valamit, ami nélkül “nem lehetett élni”. 😀
   Elég “veszélyes” környéken laksz akkor, csak mert a Vegan Love is ott van a közelben… 😀

   1. Ohh, igen, valóban, az is nagyon közel van :)) Nem vagyok vegán sem vegetáriánus, de már régóta tervezem, hogy betévedek oda :3

Leave a Reply

Your email address will not be published.